Kunder, samverkan, uppdrag SustainYourValue AB är specialister på CSR, hållbarhet, hållbar affärs- och organisationsutveckling samt värderingsdrivet ledarskap. Allt vi gör baseras på forskning, aktuell kunskap och lång erfarenhet.Här ser du ett exempel på bolag som vi arbetat med eller arbetar  med:

Spelpaus

Uppdraget var att skapa en
kravspecifikation för ett system och en tjänst för nationell självavstängning. 

Systemet togs fram tillsammans med spelaktörer verksamma på den svenska marknaden och innebär att alla som vill kan stänga av sig från spelbolag som har tillstånd  i Sverige. Tjänsten lanseras i samband med den nya lagstiftning den 1/1 2019

Scientific Games

Scientific Games is a leading innovator in the global lottery and  regulated gaming industries.

Assigned as Senior Strategic advisor for the multinational company in connection with a procurement of computer systems and retail equipment in the 1.5 billion class.
Particularly engaged in system development.ATG

ATG vill att kunderna mår bra i sitt spelande och spelar för nöjes skull. För ATG är hästvälfärden alltid i fokus. Och givetvis ska företaget erbjuda en spelupplevelse som är fri från matchfixning och dopning. På så sätt erbjuder ATG ansvarsfull underhållning.


Vi har sedan 2018 arbetat med stöd till ATG inom spelansvar.

övriga exempel  på kunder, uppdrag och samverkan

Näringslivsservicen i Håbo kommun sköts av det kommunala bolaget Håbo Marknads AB som arbetar för att det ska vara enkelt att starta och driva företag i Håbo kommun. Samtidigt arbetar man för en ökad tillväxt inom näringsliv, turism och handel.

Näringslivsprojektet ”Tillsammans mot 4,0” har startats upp för att Håbo kommun under flera år har tappat placeringar i Svenskt Näringslivs ranking. Nu vill man från flera håll ta tag i frågan och få till stånd en förändring.Målet är att bli en av de 20 bästa kommuner.
Målet med delprojektet är att komma fram till en handlingsplan och konkreta åtgärder som ska leda till verklig förändring. Den kommunala organisationen och de lokala företagarföreningarna finns representerade i både process och dialoggrupper, och nu finns möjligheten att verkligen få till stånd en förändring.. Uppdraget är avslutat och överlämnat till förvaltning.


Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig. Skicka ett meddelande nedan: